iPhone 8, perkataan yang memenuhi setiap fikiran dengan keterujaan, keseronokan dan gaya. Dengan begitu banyak khabar angin dan berita yang dibocorkan tentang iPhone 8, semua orang tertanya-tanya yang mana satu benar dan apa yang mereka patut percaya. Tetapi kebenaran datang kepada anda dan memberitahu anda bahawa Telefon Pintar ini akan menjadi pelancaran Telefon Pintar terbesar Apple yang pernah ada.

Dan dengan begitu banyak Alat yang dibuat oleh Apple, kami tahu bahawa tuntutan ini akan menjadi kenyataan. Kebanyakan orang menjangkakan perubahan besar pada iPhone seterusnya dan tertanya-tanya apakah ciri yang akan ada padanya.

2017 akan ditandakan sebagai ulang tahun ke-10 siri iPhone, yang pada asalnya diumumkan pada 9 Januari 2007 oleh Steve Jobs dan kemudiannya dikeluarkan pada 29 Jun. Tidak syak lagi, anda akan menemui beberapa spesifikasi dan ciri yang paling inovatif, dalam iPhone 8 kerana Apple telah menyimpannya untuk model tahun ini.

Tiga varian akan dilancarkan tahun ini, dan tarikh yang dijangkakan dijangka pada 12 September. Apple telah melancarkan telefon itu lebih awal pada hari Selasa dan inilah sebabnya kebanyakan kita menjangkakan bahawa tarikh ini akan menjadi tarikh orang ramai akan melihat sekilas iPhone 8 yang menakjubkan.

Berikut ialah beberapa perubahan dan ciri paling bijak yang akan disertakan oleh Apple dalam Telefon Pintar baharunya yang belum dikeluarkan.

Karya ini adalah kalis air sepenuhnya dan tidak boleh dihancurkan dalam semua keadaan. Bagi kebanyakan pencinta barangan mewah, ia akan menjadi satu perkara yang baik untuk mengetahui bahawa kali ini Apple telah menyediakan varian warna yang sangat bergaya untuk telefon sebagai tambahan kepada warna perak dan hitam biasa.

“Blush Gold” ialah varian baharu yang boleh dimiliki orang ramai dalam Telefon Pintar iPhone 8 yang cantik. Bayang-bayang warna telah dinamakan dengan gabungan perkataan eksotik yang anda tidak boleh menolak. Semua varian mempunyai sarung kaca yang menjadikannya lebih bergaya dan bergaya daripada semua iPhone sebelumnya.

Ciri-ciri Menarik untuk Diharapkan daripada Apple iPhone 8-

• Gorilla Glass 5, perlindungan yang paling tahan lama dan tidak boleh dihancurkan mana-mana telefon

• Pengecas tanpa wayar, untuk mengecas mudah sepanjang masa

• Kamera belakang dwi-lensa

• Aktifkan Siri, dengan menekan lama butang kuasa

• Untuk keluar dari aplikasi, leret ke atas supaya kesan animasi mengecut

• Pandangan yang lebih panjang

• Cip kecerdasan buatan

• Butang rumah maya

• Enjin taptic berdasarkan generasi ke-3

• Skrin OLED melengkung

• Semua reka bentuk penutup kaca

Bukan itu sahaja, pencinta kemewahan akan menemui pelbagai ciri lain yang akan membuatkan mereka berasa mempunyai Telefon Pintar terbaik dunia di tangan mereka. iPhone 8 telah dihiasi dengan beberapa perubahan cemerlang yang tidak terdapat pada telefon sebelumnya.

Butang kuasa boleh digunakan untuk mengklik imej, kerana ia telah menyediakan dwi fungsi sebagai butang kuasa dan butang pengatup. Jika anda menjatuhkan telefon besar anda dari ketinggian lima kaki atau lebih santai, kerana Telefon Pintar yang menakjubkan ini tidak boleh dihancurkan.

Dengan cip A 11 yang cemerlang, kecerdasan buatan lebih maju daripada mana-mana telefon lain di pasaran. Adalah dipercayai bahawa Apple akan melancarkan tiga telefon pintar termasuk iPhone 8 dengan 5.8 inci, iPhone 7s dengan 4.7 inci dan iPhone 7s Plus dengan 5.5 inci.

Penyimpanan Telefon pintar ini telah mengalahkan semua telefon, dengan varian cemerlang yang mungkin datang dengan 64 GB, 256 GB dan 512 GB. Harga yang dipercayai untuk varian 64 GB peringkat permulaan ialah $999, dengan dua lagi sekitar $1099 dan $1199.

Peranti utama Apple juga dijangka dirujuk sebagai iPhone X, iPhone 10 atau iPhone Pro, iPhone Air dan juga edisi iPhone. Telefon pintar Apple tahun ini akan menjadi salah satu yang paling mahal dalam siri ini dan ini mungkin disebabkan oleh memori yang dinaik taraf dan paparan OLED.

iPhone 8 yang akan dilancarkan tidak lama lagi mempunyai responsif yang lebih pantas, lebih kuasa dan bunyi stereo yang lebih baik. Bar nipis akan menggantikan skrin utama dan reka bentuk Telefon Pintar ini akan jauh berbeza daripada pendahulunya.

Dengan warna-warna cantik yang menambahkan kecanggihan pada Apple iPhone 8, tiada siapa yang akan bertangguh untuk membeli telefon mewah yang menakjubkan ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *